ANATOLIA IN TIME OF MONGOLS CAPTURED - KOPAR, METİN (Fırat Üniveristesi, 1999)
[Abstract Not Available]
Moğol istilası döneminde Anadolu
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Tarih; History