Kırım-Kongo kanamalı ateş hastalığı virüsü Gn ve Gc genlerine karşı DNA aşıları hazırlanması - Bolat, Yusuf; Azkur, A. Kürşat; Bulut, Tevfık Hakan (My University, 2010)
-
15.03.2010
Keywords: Tıbbi Araştırmalar Deneysel; Biyoteknoloji ve Uygulamalı Mikrobiyoloji; İmmünoloji