AKKARAMAN, MORKARAMAN VE İVESİ IRKI KUZULARIN FARKLI KESİM AĞIRLIKLARINDA BESİ PERFORMANSI VE KARKAS ÖZELLİKLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI - KADAK, RAMAZAN (Fırat Üniveristesi, 1983)
[Abstract Not Available]
Keywords: Veteriner Hekimliği; Veterinary Medicine