Kohlear çekirdek ve inferiyor kolliculus hücrelerinde ATP- duyarlı K-kanallarının karakterizasyonu - Bal, Ramazan; Öztürk, Gürkan (My University, 2011)
-
15.08.2011
Keywords: Biyoloji; Nörolojik Bilimler; Fizyoloji