Keçi sütünde somatik hücre sayısı ile toplam mezofilik aerob bakteri sayısı ve bazı yetiştiricilik özellikleri arasındaki ilişki - Patır, Bahri; Yıldız, Nihat; İncili, Gökhan Kürşad; Gürses, Murad (My University, 2012)
-
Keywords: Keçi sütü; somatik hücre sayısı; Escherichia coli; korelasyon; çiğ süt; mikrobiyal bulaşıklık; meme bezleri; keçi; yaş; halk sağlığı; süt hijyeni; süt hayvanları; memeler; bakteri sayısı; gıda güvenirliği; damızlık değeri; koliform bakterileri; sütçülük hijyeni; laktasyon sayısı