Elektrik motorlarında arıza teşhisi için gerçek zamanlı akıllı tekniklerin geliştirilmesi - Akın, Erhan; Karaköse, Mehmet; Can, Hayrettin (My University, 2011)
-
31.08.2011
Keywords: Mühendislik; Elektrik ve Elektronik