Bir pekin ördeğinde malign cutaneus histocytoma olgusu - Durgun, Taner (My University, 1998)
Bu çalışmada; bir pekin ördeğinde rastladığımız tümoral kitlenin ekstirpasyonıı yapıldı. Tümörün malign cutaneus histiocytoma olduğu saptandı:
Keywords: Neoplazma; Pekin ördeği; ördek; histiyositom