"Sevgilerde" Şiiri Üzerine Bir Tahlil Denemesi - Şahin, Veysel (My University, 2006)
İnsanlar tarafından hissedilen sevgi, gizliliklerle dolu, eylemsel bir olgudur. İnsan sevgi edimini, kalbinde ve bilinçaltında büyütür. Dünya hızlı bir şekilde değişerek metalaşıyor. Bu yüzden insan, sırlarla dolu sevgi edimini bilinçaltında yaşatmak zorunda kalıyor. Biz bu çalışmamızda, sevgilerin neden yarınlara ertelendiğini ve insanların bu macerasal düşü gerçekleştirme'serüvenlerini açıklamaya çalıştık.
Keywords: Edebiyat; Edebi Teori ve Eleştiri