The curvatures of submanifolds on Kaehlerian manifolds - Balgetir, Handan; Ergüt, Mahmut (My University, 1998)
Bu çalışmada Kaehler altmanifoldlarin Ricci tensor alanları ve Skalar eğrilikleri arasında bağıntlar elde edildi.
Keywords: Matematik; Fizik; Matematik