ERKEK TİPİ SAÇ DÖKÜLMELERİNİN BAZI DEĞİŞKENLER AÇISINDAN İNCELENMESİ - LEVENT, SÜMEYYE (Fırat Üniveristesi, 2021)
Araştırma konusu "Erkek Tipi Saç Dökülmelerinin Bazı Değişkenler Açısından İncelenmesi" olan bu çalışmada özellikle kan gruplarının bir etkisinin olup olmadığı ilk kez araştırılacaktır. Demografik değişkenlerin yanısıra kan gruplarının etkili olup olmadığı çalışmanın hipotezini teşkil edecektir. Bu çalışma gerek kozmetik sanayine ve gerekse saç ektirme düşüncesinde olan bireylere katkı sunacağı düşünülmektedir.

In this study, whose research subject is "Investigation of Male Pattern Hair Loss in Terms of Some Variables", it will be investigated for the first time whether blood groups have an effect or not. In addition to demographic variables, whether blood groups are effective or not will constitute the hypothesis of the study. It is thought that this study will contribute to both the cosmetic industry and individuals who are thinking about hair transplantation.
Investigation of male pattern hair loss in terms of some variables
Keywords: İstatistik