Kemaliye (Erzincan) ve çevresinin biyoçeşitlilik açısından incelenmesi - Demirsoy, Ali; Yiğit, Nuri; Saygılı, Fulya; Yüzbaşıoğlu, Sırrı; Durmuş, Yusuf; Akbulut, Nuray; Ekim, Tuna (My University, 2008)
-
01.10.2008
Keywords: Biyoloji Çeşitliliğinin Korunması