HADiSLERi BAKIMINDAN SiYASETNAMELER (IV) - Atmaca, Prof. Dr. Veli (Fırat University, 2003)
Tarih boyunca devletler ve milletierin yönetiminde Yöneten- Yönetilen ilişkisi kültürel farklılıklai·ı yansıl ır. Bu yfl
Keywords: Religious Studies; Din Araştırmaları