Üç erkek köpekte Transmissible Venereal tümör olgusu - Durgun, Taner; Karabulut, Enis; Ünsaldı, Sami (My University, 1997)
Bu çalışmada; 4-6-7 yaşlarında, üç erkek köpeğin genital organından fındık büyüklüğünde tümoral kitleler ekstirpe edildi. Tümörlerin makroskobik ve mikroskobik muayeneleri sonucu Transmissible Veneral Tumor oldukları saptandı.
Keywords: Histopatoloji; neoplazma; köpek; erkek hayvanlar; üreme sistemi; taşınabilen veneral tümörler