Bovine ephemeral fever virüs Türkiye izolatlarının glikoprotein ve nükleoprotein genlerinin klonlanması, rekombinant DNA teknolojisi ile açıklatılması ve elisa geliştirilmesi - Bulut, Tevfık Hakan; Azkur, Ahmet Kursat; Tonbak, Şükrü; Abaylı, Hasan (My University, 2016)
-
01.10.2016
Keywords: Biyoteknoloji ve Uygulamalı Mikrobiyoloji; Viroloji; Biyokimya ve Moleküler Biyoloji