Elazığ Buluşuyor 2008-2023 - Gençoğlu, M.Tuncay (My University, 2008)
Elazığ Buluşuyor 2008-2023.Eğitim Sektörü Proje Yöneticisi.2008.Elazığ.
Diğer
Keywords: Fırat Üniversitesi Kütüphanesi; elazığ Buluşuyor