XX.YÜZYIL MUĞLA TARİHİ VE İNANÇ COĞRAFYASI - BAĞLIOĞLU, AHMET (Fırat Üniveristesi, 1996)
[Abstract Not Available]
The History and belief geography of Muğla in the 20 th. century
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Din; Religion; Tarih; History