Malatya yöresinde Hyaloma soyuna bağlı kene türlerinde doğal theileria annulata enfeksiyonları - Aktaş, Münir; Dumanlı, Nazir (My University, 2001)
-
Keywords: Malatya; sığır; Hyalomma; Hyalomma detritum; Hyalomma anatolicum anatolicum; Hyalomma marginatum; tükürük bezleri; Theileria annulata; Hyalomma anatolicum excavatum