BİR SOYKIRIMIN ANATOMİSİ: KAZAKİSTAN'DA KIZIL KITLIK - Karaca, Veysel İbrahim (Ahmet BURAN, 2017)
Bu çalışmada 1929 ile 1933 arasında Kazakistan’da yaşanan açlık felâketini konu alan “Kazakistan’da Kızıl Kıtlık” adlı kitap tanıtılmaya çalışılmıştır. Söz konusu kitap Ekim 2016’da Vahit Türk ve Damira İbrahim tarafından yazılarak Bilge Kültür Sanat yayınları tarafından yayınlanmıştır. Eser yazarlar tarafından üç bölüm hâlinde tasarlanmış ve bu bölümler; “Mektuplar ve Belgeler”, “Hatıralar” ve “Değerlendirme ve Röportajlar” başlıklarını taşımaktadır.
Keywords: Linguistics; Dilbilim