ORLİCZ FONKSİYONLARI YARDIMIYLA TANIMLANMIŞ BAZI DİZİ UZAYLARI VE İSTATİSTİKSEL YAKINSAKLIK - ATICİ, GÜLCAN (Fırat Üniveristesi, 2008)
Bu çalışma dört bölümden oluşmuştur.Birinci bölümde; temel tanım ve teoremler verilmiştir.İkinci bölümde; istatistiksel yakınsaklık, istatistiksel Cauchy dizisi, kuvvetli p - Cesàro yakınsaklık ve Lamda - istatistiksel yakınsaklık incelenmiştir.Üçüncü bölümde; Delta^{m} - dizi uzayları, Delta^{m} - istatistiksel yakınsaklık, kuvvetli Delta^{m}_ {p} - Cesàro yakınsaklık ve Delta^{m} - istatistiksel Cauchy dizisi incelenmiştir.Dördüncü bölümde; Lamda^{m} istatistiksel yakınsaklık ve Orlicz fonksiyonları yardımıyla tanımlanan [V,Lamda,M,p] ( Delta^{m}) , [V,Lamda,M,p]_0 ( Delta^{m}) ve [V,Lamda,M,p]_sonsuz ( Delta^{m}) uzayları ve bu uzayların bazı özellikleri verilmiştir.Anahtar Kelimeler : İstatistiksel yakınsaklık, Lamda - istatistiksel yakınsaklık, Delta^{m} - dizi uzayları, Delta^{m} - istatistiksel yakınsaklık, Lamda^{m} - istatistiksel yakınsaklık, Orlicz fonksiyonu

This study is prepared as four chapter.In the first chapter; the fundamental definitions and theorems are given.In the second chapter; statistically convergence, statistically Cauchy sequence, strong p ? Cesàro convergence and Lamda - statistically convergence are examined.In the third chapter; Delta^{m} - sequence spaces, Delta^{m}- statistically convergence, strong Delta^{m}_ {p}- Cesàro convergence and Delta^{m} - statistically Cauchy sequence are examined.In the fourth chapter; Lamda^{m} statistically convergence and the sequence spaces [V,Lamda,M,p] ( Delta^{m}) , [V,Lamda,M,p]_0 ( Delta^{m}) and [V,Lamda,M,p]_infinite ( Delta^{m}) are defined by Orlicz functions and some properties of these spaces are given.Key Words : Statistically convergence, Lamda- statistically convergence, Delta^{m}- sequence spaces, Delta^{m}- statistically convergence, Lamda^{m} - statistically convergence, Orlicz function
Some sequence spaces defined by Orlicz functions and statistically convergence
Keywords: Matematik