BENZEN 1,4-DİAKRİLİK ASİT ESTERLERİNİN YENİ BİR YÖNTEMLE SENTEZİ VE SPEKTROSKOPİK İNCELENMELERİ - KARATAŞ, İBRAHİM (Fırat Üniveristesi, 1980)
[Abstract Not Available]
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Kimya Mühendisliği; Chemical Engineering