Sığır vebası virüsünün füzyon geninin polimeraz zincir tepkimesiyle çoğaltılması ve bakteriyel klonlanması - Bulut, Hakan; Doymaz, Mehmet; Bolat, Yusuf (My University, 2001)
-
Keywords: Escherichia coli; tamamlayıcı DNA; polimeraz zincir reaksiyonu; plazmitler; genler; DNA klonlama; sığır vebası virüsü; rekombinasyon