Şelmo formasyonu'nun Adıyaman dolayındaki yüzeylemelerinin sedimantolojik özellikleri ve yöresel tektonikle ilişkisi - Türkmen, İbrahim; Aksoy, Ercan; Orhan, Hükmü; Taşgın, Calibe Koç; Nazik, Atike (My University, 2010)
-
01.04.2010
Keywords: Jeokimya ve Jeofizik; Jeoloji