Tevfik Fikret'in Coppee Etkisiyle Yazdığı Şiirler - Aydın, Abdülhalim (My University, 2006)
-
Keywords: Karşılaştırmalı edebiyat; türk şiiri; coppee; servet-i fünun; tanzimat dönemi; batı etkisi; Tevfik Fikret; metinlerarası ilişkiler