Atık yapmış koyunlarda Brusellozis'in teşhisinde ELİSA ile diğer serolojik testlerin karşılaştırılması - Öngör, Hasan; Muz, Adile; Cetınkaya, Burhan (My University, 2001)
-
Keywords: Brusellozis; ELISA; antikor; koyun; teşhis; Elazığ; yavru atma; serolojik testler; Brucella melitensis; komplement fikzasyon testi