Bir süt sığırı işletmesinde süt toplama tankı somatik hücre sayısına etkisi bakımından en uygun östurs senkronizasyon yönteminin belirlenmesi - Saat, Nevzat; Kaygusuzoğlu, Erdal; Köseman, Abdurrahman; Risvanli, Ali; Seker, Ibrahim (My University, 2017)
-
15.02.2017
Keywords: Veterinerlik