KUR'ÂN'DA BEDDUA - Saylan, Nesrişah (My University, 2016)
Bu makale gündelik hayatta çokça kullanılan \"beddua\"nın Kur'ân-ı Kerim açısından incelenmesini amaçlamaktadır. Beddua anlamında kullanılan sözcükler Kur'ân'daki bağlamlarında ele alınacaktır. Kur'ân'da yer alan beddua sözcükleri ve nesneleri belirlenecektir. Bununla bağlantılı olarak bu sözcüklerin kullanıldığı âyetler incelenip konularına göre tasnif edilecektir.
Keywords: Din Bilimi