Farklı vejetasyon dönemlerinde hasat edilen mısıra üre katkısının silaj kalitesi ve toklularda besin maddelerinin sindirilebilirliği üzerine etkisi - Çerçı, I. Halil; Seven, Pınar Tatlı; Gürdoğan, Fuat; Birben, Nurgül (My University, 2002)
-
Keywords: Mısır; üre; mısır silajı; besin maddesi alımı; sindirilebilirlik; yemden yararlanma; kuzu; yem alımı; silaj; yem formulasyonu