Ergani bakır işletmesi artıkları ile bulaşık Maden-Dicle çayı sularının koyunların karaciğer fonksiyonları ve kan tablosuna etkilerine ilişkin klinik araştırmalar - Yılmaz, Kemal; Aytuğ, Cemal Nadi (My University, 1977)
-
15.03.1977
Keywords: Maden İşletme ve Cevher Hazırlama; Kimya; Analitik; Jeokimya ve Jeofizik; Çevre Bilimleri; Veterinerlik