Ülkemizde tüketilen bazı hayvansal kökenli dioksin ve dibenzofuran kalıntıların araştırılması - Tanıltızı, Sadettin; Servi, Kadir; Dağoğlu, Gürdal; Çiftçi, Osman (My University, 2008)
-
01.09.2008
Keywords: Toksikoloji