Gebelerde antirubella antikorlarının araştırılması - Kizirgil, Ahmet; Seyrek, Adnan; Önal, Süleyman; Yılmaz, Mustafa (My University, 1996)
Elazığ Bölgesi'ndeki gebe kadınlarda antirubella IgG ve IgM antikor düzeylerini araştırmak üzere 95 gebeden serum örneği alınarak incelenmiş ve 88 gebede (% 92.6) IgG antikorları, bir gebede (% 1.1) IgM antikorları saptanmıştır.
Keywords: Mikrobiyoloji; Enfeksiyon Hastalıkları; İmmünoloji