Açilasetonitrillerin Mangan (III) asetat aracılığında heteroaromatik substitüe alkenlere radikalik katılma reaksiyonları ve 3-siyano-4.5-dihidrofuran bileşiklerinin sentezi - Pekel, A. Tarık; Uzunalioğlu, Neşe; Burgaz, E. Vildan; Yılmaz, Mehmet; Alagöz, Oğuzhan (My University, 2007)
-
01.05.2007
Keywords: Kimya; Organik