Machining of ellipse and parabola lines on the elliptic paraboloid by using CNC milling machine - İnan, Ali (My University, 2001)
Bu çalışma, eliptik paraboloid yüzeyi üzerine, matematiksel olarak bilinen elips ve parabol eğrilerini, bilgisayar destekli sayısal kontrollü freze tezgahı kullanılarak açılmasını sağlamak için yapılmıştır.
Keywords: İmalat Mühendisliği