Kaliteli din görevlileri yetiştirmede “Cer Uygulaması” ve bu uygulamanın günümüze uyarlanması - Karateke, Tuncay (My University, 2013)
Bu çalışmada kaliteli din görevlileri yetiştirmede geçmişte medrese öğrencilerine uygulanan“Cer Uygulaması” ve bu uygulamanın günümüze nasıl uyarlanacağı tartışılmıştır. Böylece yaşanmış örneklerle kaliteli din görevlisi yetiştirmede stajın önemi ortaya konmaya çalışılmıştır.
Bildiri - Yayımlanmış
Keywords: Kaliteli din görevlisi; Cer usulü staj