1, 3, 4-TİYADİAZİN HALKASI İÇEREN SCHİFF BAZI İLE GEÇİŞ METAL KOMPLEKSLERİNİN SENTEZİ VE KARAKTERİZASYONU - AKGÜN, FİLİZ (Fırat Üniveristesi, 2005)
Yüksek Lisans Tezi 1,3,4-TİYADİAZİN HALKASI İÇEREN SCHIFF BAZI İLE GEÇİŞ METAL KOMPLEKSLERİNİN SENTEZİ VE KARAKTERİZASYONU Filiz AKGUN Fırat Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Kimya Anabilim Dalı 2005, Sayfe: 52 Bu çalışmada, 2-{(E)-[(5-ferıü-6H-l53,4-tiyadiazin-2il)irmno]metm}-l-naftol ligandı (L'H), 5-m^o-2-{[(5-fimWH-l,3,4-tivadia2m-2-il)imino]metin}fenol ligandı (L2H), 5^netoksi-2-{(E)[(5- feml^H-l^^-tiyadiazin^^öiminolmetinyfenol ligandı (L3H) ve bunların bazı geçiş metal kompleksleri sentezlendi. Çalışmada, 1,3,4-tiyadiazin; 1-hidroksi naftaldehit,2-hidroksi 5-nhro benzaldehit,, 2-hidroksi 5-metoksi benzaldehit ile 2-{(EH(5-feml^H-l,3,4-tiyadiazin-2il)imino]metin}-l-naftol ligandı (L'H), 5-nitro-2-{[(5-fenU-6H-l,3,4-tiya
Synthesis and characterization of schiff base that are containing 1, 3, 4-thiadiazine and its transition metal complexes
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Kimya