Kıkırdaklı balıklarda yaş tayininde kullanılan boyama yöntemlerinin karşılaştırılması - Başusta, Nuri; Demirhan, Sefa Ayhan; Çiçek, Erdoğan; Başusta, Asiye (My University, 2011)
-
01.12.2011
Keywords: Balıkçılık; Deniz ve Tatlı Su Biyolojisi; Zooloji