Elazığ' da bir keçide gözlenen ilk paratüberküloz olgusunda patolojik bulgular - Karadaş, Erkan; Metin, Nursel; Yaman, İhsan (My University, 2000)
-
Keywords: Doku kültürü; patoloji; polimeraz zincir reaksiyonu; teşhis; keçi; Mycobacterium avium subsp. paratuberculosis; smir