Sarıkamış Başköy'de Kişi Adları - Güllüdağ, Nesrin (My University, 2002)
Kişi adları üzerine yapılacak çalışmalar kültür tarihi, dilbilim ve halkbilim çalışmaları açısından önem taşımaktadır. İsimlerin veriliş sebepleri dinî, millî ve mahallî sebeplerle olmaktadır. Başköy'de, kız çocuklarına ad olarak meyve isimlerinin verilmesi dikkat çekicidir.
Keywords: Folklor; Tarih; Dil ve Dil Bilim