Şevlerin Stabilite Analizlerinde İsveç Dilim Metodu İle Ø Dairesi Metodunun Kullanılması - Yıldız, Servet; Yazıcıoğlu, Salih (My University, 1995)
NETİCE İTİBARİYLE BU TİP BİR ANALİZİN HAYALEN ETÜTLERİNDE ANCAK YARDIMCI BİR ROLÜ OLACAĞINI VERDİĞİ NETİCEYE DAİMA ŞÜPHE İLE BAKMAK LAZIM GELDİĞİNİ UNUTMAMAK LAZIMDIR. BÖYLE BİR ETÜT DE MÜHENDİSİN ÇOK DİKKATLİ OLMASI TEORİK BİLGİLERİNİ TECRÜBESİNİN IŞIĞINDA TUTARAK ETÜT YAPMASI GEREKİR.
Bildiri - Yayımlanmış
Keywords: ŞEV; İSVEÇ DİLİM METODU