AŞIKLIK GELENEĞİ VE AŞIK ESİRİ - YARDIMCI, MEHMET (Fırat Üniveristesi, 1997)
[Abstract Not Available]
The Tradition of aşık and Aşık Esiri
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Türk Dili ve Edebiyatı; Turkish Language and Literature