Bir inekte tespit edilen bağırsak invaginasyonu ve sağaltımı - Dabak, Murat; Ünsaldı, Emine; Gül, Yusuf (My University, 2001)
-
Keywords: Tedavi; olgu sunumları; inek; teşhis; laparotomi; anastomoz; bağırsak invaginasyonu