ÇOCUK VE ADOLESANLARI HEDEF ALAN BESİNLERİN İÇERİKLERİNİN İNCELENMESİ - Yılmaz, Feray Çağıran (İstanbul Arel Üniversitesi, 2022)
Çocukluk çağı obezitesi, paketlenmiş besinler, doymuş yağ, sodyum, şeker
Keywords: Nutrition and Dietetics; Beslenme ve Diyetetik