Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Ödev Amaçlı Bulut Teknolojileri Kullanımı ile İlgili Görüşleri - Özdemir, Oğuzhan; Erdemci, Hüsamettin (Fırat University, 2014)
Bu çalışmanın amacı Meslek Yüksekokulunda öğrenim gören öğrencilerin bulut bilişimi bir ödev toplama aracı olarak kullanılması ile ilgili görüşlerini incelemektir. Çalışma 2013-2014 eğitim öğretim yılında Siirt Üniversitesi Siirt Meslek Yüksekokulunda 122 öğrenciyle gerçekleştirilmiştir. Elde edilen veriler veri analiz programıyla analiz edilmiştir. Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin bulut bilişim hizmetini bir ödev amaçlı kullanımı ile ilgili görüşlerinin kararsızlık seviyesinde olduğu tespit edilmiştir.

The aim of this study is to investigate vocational shcool students' opinions towards using cloud technology as a means of collecting assignments. The study was carried out during 2013-2014 academic year in Siirt Vocational School with 122 students. The data obtained were analyzed by the data analysis program.Vocational School Students' opinions towards the use of the cloud computing service for an assignment have been identified as the level of instability.
Vocational School Students' Opinions Towards Using Cloud Technology For Assignments