KREDİ KARTI REKLAMLARININ TOPLUMDA TÜKETİM BİLİNCİ OLUŞTURULMASI,TÜKETİM TETİKLEMESİ VE TÜKETİM OLGUSUNA ETKİLERİ ÜZERİNE BİR ALAN ARAŞTIRMASI - AYDOĞDU, HÜLYA (Fırat Üniveristesi, 2006)
[Abstract Not Available]
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Radyo-Televizyon