İNFERTİL EŞLERDE ANTİ SPERMA ANTİKOR (ASA) ARAŞTIRILMASI - AY, SELMA (Fırat Üniveristesi, 1991)
Bu çalınma F.ü. Tap Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi, Mikrobiyoloji laboratuvarında Eylül - Kasım 1991 tarihleri arasında yapıldı. Hastanemiz üroloji ve Kadın Doğum Polikliniğine çocuk istemiyle başvuran 50 açıklanamayan infertil (25
Keywords: Mikrobiyoloji; Microbiology