BiYOGRAFi - Dergisi, Fırat İlahiyat (Fırat University, 2000)
Prof Dr. Şaban KUZGUN, 1950 yılında Samsun İli Çarşamba İlçesi'nde doğdu. İlk ve Orta öğrenimini dışandan tamamladıktan sonra Ankara Üniversitesi ilahiyat Fakültesi'nden 1975 yılında mezun oldu.
Keywords: Religious Studies; Din Araştırmaları