Sİgara dumanının fasulye ( Phaseolus vulgaris L. ) fide gelişimi üzerinde bazı biyokimyasal ve morfolojik etkilerin araştırılması - Munzuroğlu, Ömer (My University, 1999)
-
Keywords: Protein içeriği; karotenoidler; Phaseolus vulgaris; fideler; klorofil; maruz kalma; sigara; yaprak alanı; fasulye; gövde çapı; duman; fide büyümesi