SOSYAL SİSTEM AÇISINDAN FIRAT ÜNİVERSİTESİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ'NDE ÇALIŞAN PERSONELİN SOSYAL ROLLERİ VE PROBLEMLERİ - ARSERİM, ÜMRAN (Fırat Üniveristesi, 1990)
[Abstract Not Available]
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Hastaneler; Hospitals