Tatlı su istakozu (Astacus leptodactylus eschsholtz)'nun üreme verimliliğinin artırılması - Harlıoğlu, Muzaffer Mustafa; Köprücü, Kenan; Ziriğ, Muhammed; Çakmak, Mehmet Nuri; Ozcan, Sinan; Duran, Tuba Çakmak; Gündoğdu, Hande (My University, 2012)
-
15.03.2012
Keywords: Balıkçılık; Deniz ve Tatlı Su Biyolojisi