İneklerde siklusun erken döneminde uygulanan oksitosinin siklus süresi, serum progesteron, plazma vitamin A ve Beta-Karoten düzeyler üzerine etkisi - Yıldız, Hamit; Çay, Mehmet (My University, 2002)
-
Keywords: Retinol; karotenoidler; inek; progesteron; oksitosin; kızgınlık dönemi