Düşük alaşımlı çelik yüzeylerinin bor kullanılarak kaplanması ve aşınma dirençlerinin tespit edilmesi - Yılmaz, Serdar Osman; Özenbaş, Macit; Köseli, Bahadır (My University, 2007)
-
01.01.2007
Keywords: Malzeme Bilimleri; Kaplamalar ve Filmler